HOE KAN IK LID WORDEN?

Je kunt vrijblijvend kennismaken door tijdens een tocht van TKO mee te fietsen. Je hoeft je dan alleen maar bij de startplaats te melden met een geschikte fiets en natuurlijk een helm. Wil je meer weten, dan kun je contact met ons opnemen: [email protected]

 

WAT BIEDEN WE

 

DE VOLGWAGEN

Bij klassiekers is er een auto met aanhanger aanwezig die de nodige technische bijstand kan verlenen. Daarnaast biedt onze aanhanger wel plaats aan 20 fietsen, zowel racefietsen als ATB’s. Dat betekent dat je altijd af kunt stappen (maar dat doet toch niemand!) en dat je altijd vervoer hebt naar fietstochten die verder weg zijn.

DE KLEDING

Iedere fietser van Toerklub Overloon kan tegen sterk gereduceerde prijs een kledingsetje aanschaffen. Dit bestaat uit een korte broek, een shirt met korte mouwen en een windstopper. Daarnaast is het voor de fanatieke fietser mogelijk om een uitgebreider pakket met korting aan te schaffen.

DE ACTIVITEITEN

We fietsen niet alleen, maar we organiseren ook nog allerlei fietstochten. Het is niet alleen leuk om te fietsen maar ook om gezamenlijk activiteiten rondom het fietsen op poten te zetten. In januari en september organiseren we de veldtoertocht van 35, 45 en 55 kilometer. We hebben dan ook diverse leden die in de winter actief op hun ATB bezig zijn. Daarnaast onderhouden we de vaste ATB route rond “De Vers”.

KOSTEN

Een iedere vereniging hangt een prijskaartje, alleen ons prijskaartje is erg laag. Zo betaal je per jaar (2015) € 33,- contributie, de aanvullende NTFU contributie is € 35,29.