TKO ATB Weekend Overloon

ATB weekend Overloon

Op 14 en 15 oktober organiseert TKO haar eerste atb weekend.

Na jaren organiseren van verschillende atb tochten wordt nu voor het eerst een atbweekend georganiseerd. Dit weekend bestaat uit een atb nachttocht op zaterdagavond en een “normale atb-tocht op zondagochtend.

14 okt. Atb nachttocht.
Starttijd tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Na 20.00 uur zal er ook echt niet meer gestart kunnen worden. De afstanden van deze nachttocht zijn 12 en 35 km. De route loopt bijna volledig door de Overloonse bossen en zal veel singletracks bevatten. Ook wat technischere paden zullen niet ontbreken. De route wordt uitgepijlt met duidelijke fluoriserende pijlen en is door iedereen op zijn eigen tempo te rijden. Aangezien het dan al behoorlijk donker is, is een goede verlichting op helm en/of stuur is dan ook noodzakelijk.

15 okt. Atb tocht.
Op deze tocht kan men starten tussen 9.00 uur en 10.00 uur. De afstanden van deze tocht zijn 35, 50 en 60 km. Deze routes lopen door de bossen van overloon met zijn vele singletracks en technische passages. Uiteraard wordt aan het eind van de tocht ook weer het oorlogsmuseum aangedaan met gedeelte door de wapenhal van het museum. Ook deze routes zijn weer duidelijk uitgepijlt. De startlokatie van deze tochten zijn beide bij eetcafe museumzicht op het museumplein. Hier kan men zich inschrijven voor beide tochten.

Het inschrijfgeld voor beide tochten bedraagt 5 euro per tocht. NTFU leden krijgen via scan en go 1 euro korting op het inschrijfgeld. Voorinschrijven is niet mogelijk.

No Comments Yet.

Leave a comment