Programma ATB-Tocht 18 januari 2015

TKO nodigt je uit: Stunts, demo’s en proefrijden op (elektro) mountainbikes en crossmotoren

Kom jij en/of je kinderen ook kijken op zondag 18 januari a.s. naar ons spectaculaire ondersteunende programma van de Coppis & Cruijsen ATB tocht?

• Demonstraties trailbiker

Wil je zien hoe je met een trail fiets de meest moeilijke hindernissen bedwingt of hoe je op het achterwiel van de ene naar de andere hindernis springt op enkele meters hoogte? Vind je acrobatiek op een fiets gaaf zoals wheelies op het voor- en achterwiel of andere halsbrekende toeren? Kom dan kijken naar de spectaculaire demonstraties van de nummer 3 van het Nederlands kampioenschap trailbiken Thijs Verhoeven.

trailbiker Thijs verhoeven wheelie

• Demonstraties & proefrijden electro crossmotoren en mountainbikes

Op zoek naar extra snelheid, fun, actie en adrenaline op een milieuvriendelijke en geluidsstille manier? Of gewoon eens benieuwd naar de laatste technische ontwikkelingen op gebied van elektrisch aangedreven crossmotoren en elektrisch ondersteunde mountainbikes? Kom langs en check it out als je durft! Electro-motorcross parc Ee-X Wanroy verzorgt demonstraties met E-crossmotoren en stellen jou of je kinderen in de gelegenheid om tegen geringe vergoeding met deze motoren proef te rijden op een afgesloten circuit. Het team van Gerard Kocken tweewielers verzorgt demo E-mountainbike modellen met gelegenheid tot proefrijden in het heuvelachtige museumpark.

ecross kid

• Finish ATB-‘ers in park Oorlogsmuseum

Kom eens kijken hoe uitgemergelde en naar energie snakkende ATB deelnemers finishen na 35 tot 55 KM door onze Overloonse bossen? Of luister eens naar hun verhaal als ze zojuist onder mitrailleurvuur en kanonnengebulder door de 10.000m2 expositiehal van het Oorlogsmuseum gebiked hebben met haar historische tanks, vliegtuigen, geschut en opstellingen over o.a. de slag om Overloon!

Van harte welkom zondag 18 januari tussen 10.00 en 13.00 uur. Locatie: Rondom Openluchttheater