MTB Event in Overloon 20 & 21 oktober 2018

‘Bed, Bad, Brood’

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober vindt er een uniek MTB-event plaats in de bossen rond Overloon. Op zaterdagavond wordt er afgetrapt met een Fun-nightride. Op een technisch uitdagend parcours kan een tocht van 17 of 35 km gereden worden. Deze tocht vindt volledig in het donker plaats en de eigen verlichting van de deelnemers zal voor een spectaculair plaatje zorgen op de vele singletracks die het parcours rijk is.

Als de fietsen veilig zijn opgeborgen in de bewaakte fietsenstalling in de sporthal en je hebt gedoucht staat er een feestelijk vervolg van de avond op het programma in het sportcafé van sporthal de Raaijhal. Hier kan iedereen zijn energieniveau weer aanvullen voor de tocht van zondagochtend.

Als men voldaan is van dit feestje kan ieder die een slaapplek heeft gereserveerd in de sporthal deze opzoeken. Deze slaapplek is een gezamenlijke ruimte met een heren en een damesdeel en bevindt zich ook in de sporthal. Je kunt als het ware je bed in rollen.

De zondagochtend begint voor de overnachters met een heerlijk verzorgd ontbijt in de sporthal, waarna de fiets uit de stalling getrokken kan worden voor de zondagochtendtocht. Bij deze tocht kan gekozen worden uit de afstanden 35, 50 en 60 km. Ook deze tocht gaat overwegend over de vele singletracks in de Overloonse bossen.

MTB evenement samenvatting:

– Zaterdagavond Fun-nightride over 17 of 35 km. Start tussen 19.00 uur en 20.00 uur
– Na de tocht spetterend feest in het sportcafé (vrij toegankelijk)
– Mogelijkheid om te overnachten in de sporthal met heerlijk verzorgd ontbijt. Voor het overnachten is reserveren noodzakelijk uiterlijk tot 17 oktober a.s via door het onderstaande formulier te kopieren in de mail, in te vullen en sturen naar reserveren@toerklub.nl.

– Zondagochtend MTB tocht over 35 , 50 of 60 km met start tussen 8.30 en 10.00 uur
– Overnachtingsarrangement €32,50 inclusief ontbijt en inschrijfgeld tweemaal tocht
– Natuurlijk kan voor iedere tocht afzonderlijk ingeschreven worden. Inschrijfgeld per tocht €5,- NTFU leden krijgen €1,- korting
– Goed verzorgde pauzeplaatsen mmv. Red bull chicks
– Douchegelegenheid en ruime parkeermogelijkheid bij de startlocatie.
– Bewaakte fietsenstalling op zaterdag
– Start- en finish plaats, afterparty, douches, slaapmogelijkheid, fietsenstalling, alles onder 1 dak bij de Raaijhal, Raaijweg 15, Overloon.

Opgave via onderstaand registratieformulier is alleen verplicht indien je wil overnachten. (Volledig ingevuld sturen naar reserveren@toerklub.nl)
Naam:
Adres:
Email:
Telefoon:
Aantal personen (m):
Aantal personen (v):
Speciale dieet wensen: