Coppis & Cruijsen ATB-toertocht Overloon 15 januari 2017

Onze tocht gaat gewoon door! We zien jullie graag morgenochtend om 9:00 bij de start!!

Coppis & Cruijsen ATB-toertocht Overloon op 15 januari

Toerklub Overloon organiseert op zondag 15 januari 2017 de spectaculaire Coppis &a Cruijsen ATB-toertocht. We hebben afstanden van 35, 45 en 55 km. Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen. Uiteraard zal de vaste ATB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.

De pauzeplaats is bij De Lange in ’t Vlak. Daar zijn de charmante dames van het Red Bull promotieteam aanwezig met hun bekende mini’s en samples. Uiteindelijk zal de route finishen met het wedstrijd parcours van de Jos Feron cup! Dit zwaar en technisch rondje zal geheel door het museumpark lopen, hier kan men nog het onderste uit de kan halen!

De startplaats is bij eetcafé en pannenkoekenhuis “Museumzicht” aan het Museumplein in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 10.00. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. NTFU- en KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting. Tenslotte wordt de tocht verreden onder NTFU voorwaarden.

In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

Meer informatie vind je op www.toerklub.nl of via 06 10559433.